харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Logitech G410 Atlas Spectrum геймърска клавиатура - Главен изглед


Logitech G410 Atlas Spectrum геймърска клавиатура

229.00 BGN
2.5
Logitech
LOGITECH-KEY-G410-US

ATLASS SPECTRUM G410

Механична RGB геймърска клавиатура без NUM PAD. Определено един интересен избор и качество от Logitech
МаркаLogitech G410
Подсветка16.8 милиона цвята
БутониМеханични, Exlusive Romer-G Mechanical Switches
ИнтерфейсUSB 2.0 (Full-speed)
Време за реакция1 ms
ЕкстриARX Control
Гаранция24 месеца

Logitech

Logitech G410 Compact Mechanical RGB Keyboard геймърска клавиатура

БЪРЗИНА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ - Exclusive Romer-G механични суичове

Когато всяка милисекунда има значение, възползвайте се от Exlusive Romer-G суичовете на Atlass Spectrum и получете до 25% по-бърза регистрация на командите. Atlas Spectrum ще вашата кръв и сълзи за години напред.

Ултра лек дизайн без NUM PAD

Ултра лекия и копмактен дизайн на Atlass Spectrum го прави изключително удобен за пренасяне и LAN турнири. Притежаващ само най-важните бутони за гейминг, Atlass Spectrum е създаден, за да се подвизава в гейминг средите и да огтоваря на всички изисквания. За Low-DPI играчите е много удобно, защото клавиатурата освобождава пространство за големи движения. Когато използвате мишка и клавиатура без NUM PAD е много комфортно, защото разстоянието между ръцете ви е на естествено ниво.

Full Spectrum RGB backlighting

Винаги ще намирате правилните бутони, благодарение на подсветката. Геймърският софтуер на Logitech за управлене на светлинните ефекти, ви позволява да синхронизирате светлината и с други Logitech  G устройства. Използвайте всички 16.8 милиона цвята, за да следите изкъсо изписването на всички думи, гейминг команди или последователности. Със сигурност ще намерите цветовете които ви харесват. Atlass Spectrum притежава светли бутони със специална украса, за да бъдат по-лесно разпознаваеми и да ги отличи от дизайна на другите клавиатури.

Подвижен ARX контрол док

Приложението на Logitech ARX Control за Androin и iOS позволява на вашето мобилно устройство да покаже екран с важни гейминг статистики и много други. За удобство вашият ARX Control док е позициониран на горната част на клавиатурата и може да се мести по ваше желание дори и върху бюрото ви. 

*ARX Control изисква софтуер на Logitech който е достъпен на www.logitech.com/downloads и е съвместим със софтуера достъпен от мобилното приложение в Android или Apple store

Функционални медия бутони

Вградените медия бутони ви позволяват да пускате, спирате, паузвате или пропускате тракове директно от клавиатурата. Също така можете да регулирате нивото на звука без да напускате играта.

Гейминг моуд

Активирайки геймниг мода се подсигурявата, че няма да излезете от игра в следствие на случайно натискане на windows бутона.

Ключови характеристики:

  • Уникална подсветка;
  • Гейминг мод;
  • Romer-G суичове;
  • USB кабел;
  • Няма NUM PAD.

  Системни изисквания:

  • Windows 10,8.1,8,7;
  • Свободен USB порт;
  • Връзка с интернет за получаване на ъпдейти.

 


Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта