харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Roccat Ryos Glow Black геймърска клавиатура - Главен изглед


Roccat Ryos Glow Black геймърска клавиатура

299.00 BGN
2.5
Roccat
ROC-KEY-12-751-BK

Механична геймърска клавиатура с подсветка

Играчите се оглеждат за стил и качествена изработка, когато трябва да изберат поредното оръжие за геймърския си арсенал. Така правят и от ROCCAT. Създадена за сериозните геймъри, Ryos Glow е най-добрата светеща механична клавиатура на пазара. Използвайки целият индустриален опит на ROCCAT в гейминга Ryos Glow се хвали с блестящия си дизайн, който плакне окото и толкова необятни възможности, че враговете ви няма да усетят от къде им е дошло.
МаркаRoccat Ryos Glow Black
ПодсветкаСиня пoдcвeткa c индивидyaлни LЕD-oвe зa вceки бyтoн
Бутони8 макро бутона
ИнтерфейсUSB
Време за реакция1 ms
Дължина на кабела1.8 м
ЕкстриAnt-Ghоtng и N-kеу rоllоvеr
Гаранция24 месеца

Roccat

Roccat Ryos Glow Black геймърска клавиатура

И НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА

Благодарение на подсилентите LED светлини под всеки бутон, Ryos Glow свети като никоя друга клавиатура и ви позволява да ловувате плячката вместо да търсите бутоните. Изберете степента на светене и направете клавиатурата изцяло ваша.

EASY-SHIFT[+] ТЕХНОЛОГИЯ

Иновативната технология EASY-SHIFT[+] на ROCCAT позволява на всеки бутон от клавиатурата да бъде програмиран с вторична функция така, че да разполагате с по-голями възможности във всяка битка. С интуитивно и лесно програмиране с възможност за прости команди или сложни макроси тази технология ви дава способността да разширите арсенала си и да реагирате точно и бързо в разгара на битката. 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩЕН ПРОЦЕСОР

Благодарение на своя мощен двуядрен 32-битов ARM Cortex порцесор, Ryos Glow е непоклатим. Благодарение на мощността всяка функция на клавиатурата се изпълнява без жертване на представянето. Със своята 2 MB флаш памет, клавиатурата ще запомни вкяко ваше макро и ще изпълнява всяка команда мигновенно, без каквото и да е забавяне.

СУИЧОВЕ ЗА ВКУСА НА ВСЕКИ ГЕЙМЪР

Клавиатурата идва с четири различни цвята на сучовете: син, черен, кафяв и червен, което означава, че можете да си изберете цвета, който най-много ви допада. С издръжливите CHERRY MX KEYS суичове, които издържат до 50 милиона натискания, лазерно гравирани и  UV покрити шапки, потта и сълзите ща са ви най-малкия проблем.

ROCCAT DRIVER + R.A.D.

Клавиатурата идва при вас с оригинален драйвър на ROCCAT, който ще ви даде пълен достъп до всеки бутон. Създайте бързо своята армия, като използвате макроси, настройте светлината на подстветката си, програмирайте най-удобните за вас бутони и създайте до 5 профила, които се зареждат автоматично, при стартирането на любимата ви игра. Драйвърът на ROCCAT включва и R.A.D. (ROCCAT дисплей за постижения), който ви позволява да следите статистиките от използването на вашата клавиатура, като кликове в минута, най-използвани бутони и др.

 

Ключови характеристики:

  • Механична геймърска клавиатура с 113 светещи бутона;
  • Напреднала anti-ghosting технология с N-Key roller;
  • Избор от 4 Cherry MX цвята;
  • 3 програмируеми бутони за палци;
  • 5 програмируеми макро бутони;
  • Още 94 програмируеми бутони;
  • 1000Hz polling rate;
  • 1 ms време за реакция;
  • 1.8 м USB кабел;

Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта