харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

CANYON SKYHOOK геймърска мишка - Главен изглед


CANYON SKYHOOK геймърска мишка

59.98 BGN
2.5
CANYON
CND-SGM5

Геймърската мишка е  проектирана, както за дясна, така и за лява ръка. Четирите бутона могат да бъдат репрограмирани по ваше желание и така да си осигурите нужната функционалност в играта. Ако решите да използвате мишката и в офиса си ще получите функционалност, която обикновенните мишки не могат да предложат.
МаркаCANYON SKYHOOK
Време за реакция1 ms
ИнтерфейсUSB
СензорОптичен
Бутони6
Вградена паметНе
Чувствителност400/800/1600/3200 DPI
ЕргономичностЛява и дясна ръка
Гаранция24 месеца

Canyon Gaming

CANYON SKYHOOK геймърса мишка

ШЕСТ ПРОГРАМИРАЩИ СЕ БУТОНИ

Играйте и се забавлявайте във виртуалния свят като използвате стандартните настройки на мишката или ги настройте по ваше желание.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Геймърската мишка притежава добре балансирани техничеки характеристики, които се срещат в професионалната периферия. Оптичен сензор с 3200 DPI, поддържа честото от 1 000 Hz и ускорение 30 g.

КРАСИВ ДИЗАЙН

Повърхността на геймърската мишка е изработена от водонепомукаем материал по специална технология "wire print". Стилните LED елементи превръщат мишката в космически кораб от бъдещето.

ИЗБОР НА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ 

Настройте движението на мишката, както ви е удобно! Четири нива на чувствителност на сензора ще ви направят топ снайперист в храстите и незаменим участник в epik boss рейдовете. Променящите се цветове върху индикатора на мишката няма да позволят да объркате с каква настройка играете в момента.

ЗДРАВА ИЗРАБОТКА

Повърхността на геймърската мишка е направена от лека, същевременно издръжлива сплав от високо качество. Механизмите на бутоните са силно издръжливи и могад да издържат на здрав геймърски бой до 10 милиона клика.

Ключови характеристики:

  • Шест програмируеми бутони;
  • Четири нива на DPI;
  • Красив дизайн.

Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта