харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Геймърска мишка SteelSeries Sensei - Главен изглед


Геймърска мишка SteelSeries Sensei

159.00 BGN
2.5
SteelSeries
STEEL-MOUSE-62150

SteelSeries Sensei геймърска мишка е екипирана с двоен лазерен сензор и е проектирана за гейминг на състезателно ниво. Тя идва при вас със 7 макро бутона, скрол, който не приплъзва и ефектна RGB подсветка.
МаркаSteelSeries Sensei
Време за реакция1 ms
ИнтерфейсUSB
СензорДвоен лазерен
Бутони8
Дължина на кабела2 m
Чувствителностот 1 до 5700 CPI
ЕргономичностЛява и дясна ръка
Гаранция24 месеца

SteelSeries

 

SteelSeries Sensei геймърска мишка

Проектирана от основите, за да бъде най-персонализираната мишка в света!

Характеристики

Sensei e SteelSeries версията на върховния учител в дождото. Тя една от онези геймърски мишки, които са създадени със любов и наука, проба и грешка, страст от професионални играчи и стремеж към съвършенството.  Sensei се ражда за победата! Създадена е, за да ви помага да побеждавате! Овладей играта! Изправи се срещу Sensei!

Персонализиране


Sensei е геймърската мишка с най-голяма възможност за персонализиране на гейминг пазара. Персонализирайте и нагласете всяка една настройка от нивото на повдигане, функционалността на бутоните и стигнете до CPI. Много от настройките се контролират директно от мишката, като ExactTech настройките. Екстрите, като подсветка, макроси и всичко останало се контролират чрез SteelSeries Engine 3.

Дизайн


За да проектират Sensei от SteelSeries са работили с топ състезатели по eSport. За да разберат какви са нуждите на играчите и какви са техните предпочитания по време на игра от SteelSeries са правили многократни опити да пресъздадът думите на играчите. За да пресъздадът максимално точно претенциите на всичи видове играчи, са ползвани състезатели от световно ниво по StarCraft II, Counter –Strike, Dota2, League of Legends, Heroes of Newerth, WarCraft III и Doom.

ПРОЕКТИРАНА Е С НАПРЕДНАЛИ ТЕХНОЛОГИИ, ЗА ДА ПОБЕЖДАВАТЕ

Ключови характеристики:

  • Двоен оптичен сензор;
  • 8 програмируеми бутони;
  • Plug-and-play;
  • от 1 до 5700 CPI;
  • Кабел с дължина 2 m.

 


Коментари (1)


Петър
Мишката е уникална. Кабелът е с оплетка и е издръжлив. Сензорът на мишката е един от най-добрите произвеждани някога. Доста customizability, позволявайки на юзъра да прави мишката да изглежда така както желае. Скрол бутона има distinct позиции и се усеща доста добре. CPI настройките могат да се правят на всяко едно деление което дава още повече акуратност на предпочитания CPI. Формата е basic, но е удобна (ако ръката е достатъчно голяма). Метален корпус, с който като се свикне, не може да се отделите :D Долната страна на мишката има дисплей, на който може да се качи custom .BMP картинка и да бъде показвана. 10/10 would spend the money on the mouse again.Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта