харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Геймърски клавиатури

Геймърските клавиатури са един от най-важните атрибути от арсенала на истинския геймър. Геймингът е хоби за цял живот, а гейминг периферията е фактор, който може да подобри или влоши играта ни. Гейминг клавиатурите са проектирани да предоставят максимално преживяване от играта, благодарение на множество характеристики и функции, като гейминг мод, допълнителни бутони, макро функции, дисплей за следене на статистики, мултимедийни бутони и подсветка. Основна разлика между геймърските клавиатури са суичовете на бутоните им, които могат да бъдат механични или мембранни. Механичните суичове имат способноста да регистрират командите ви по-бързо и имат характерен кликащ звук в сравнение с мембранните. Някои модели клавиатури са снабдени със специализиран геймърски софтуер, чрез който могат да се настройват техните комплексни функции, като например записване на макроси или настройка на подсветката.

Отличителните белези на геймърските клавиатури

- Макро функции – клавиатурите с макро-функции позволяват да се запише серия от действия в един бутон, с цел тяхното изпълнение да става само с един клик.

- Допълнителни бутони – допълнителен набор от бутони, които могат да бъдат програмирани. Такива клавиатури са подходящи за ММОRPG играчите, за да изпълняват сложни маневри.

- Дисплей – най-високотехнологичните геймърски клавиатури се предлагат с LCD дисплей за записване на гейм статистики или тъчскрийн, с който да променяте настройките на клавиатурата.

- Гейминг мод – функция, с която се заключва Windows бутонът, за да не влизате в Start менюто на компютъра, с цел да не прекъсвате играта си в най-напрегнатия момент.

- Мултимедия – мултимедийните клавиатури се произвеждат с бутони, с които се регулира звука, влизате в социалните мрежи или контролирате функциите на вашия компютър.

- Подсветка – това е ключова характеристика за геймърска клавиатура. Клавиатурите с подсветка позволяват да се регулира режима и яркостта на подсветката, други имат няколко цвята подсвекта, а най-добрите позволяват да слагате различен цвят на всеки бутон и да избирате кога да свети.

За да изберете най-подходящата геймърска клавиатура, ще трябва да определите какви са основните изисквания на играта и да се насочите към клавиатура, която предлага тези функционалности.Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта