харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Геймърски мишки

Геймърските мишки са специално разработени за компютърни игри, въпреки че спокойно могат да се използват в ежедневието на всеки човек. Обикновено тези мишки са екипирани с широк набор от контроли и бутони, а дизайнът им се различава значително от този на обикновените компютърни мишки. Несъмнено най-запомнящата се черта на геймърската мишка е ефектната подсветка, а същинският разкош за всеки геймър се крие във възможонстта за избор на цвят на илюминацията. Повечето геймърски мишки имат различни характерискити, в завизимост от това за каква игра са предназначени – било то стратегии в реално време (StarCraft II), MMO игри (World Of Warcraft) или MOBA игри (Dota2).

Характеристики на гейминг мишките

Геймърските мишки се различават една от друга основно по тяхната чувствителност, която се измерва в DPI (dots per inch). Вече не са рядкост и високотехнологичните геймърски мишки, които позволяват да се прибавя и отнема тегло от тях, в зависимост от индивидуалните нужди на геймъра, а това е голямо предимство по отношение на контрола. Друго преимущество на геймърските мишки е ергономичната им форма, която всеки геймър ще оцени високо след 4-5 часа игрова сесия. Ръката ви винаги ще се чувства добре и ще е е готова за още и още.

Геймърските мишки имат различни размери, с цел да се задоволят различните потребности на геймърите: удължена, скъсена, с висок или нисък профил, с разкачащ се кабел, с оплетен кабел или безжична. Една от най-важните характеристики на мишките за геймъри е техният захват, който може да бъде три различни вида. Първият вид е Palm – дланта почива върху повърхността на мишката, а пръстите са изпънати. Вторият вид е Claw – дланта почива върху повърхността на мишката, а пръстите са подвити към бутоните. Третият вид е Finger-Tip – подвити пръсти към бутоните, а дланта не се допира до повърхността на мишката. Независимо колко време прекарвате пред компютъра си, сигурно преимуществото на геймърските мишки е, че ще направи гейминга ви по-приятен и продължителен.Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта