харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Геймърски очила за компютър GUNNAR

Ако работиш в офис или обичаш да играеш игри, тогава най-вероятно си виждал някой да носи очила GUNNAR. Тези очила са създадени, за да намалят умората в очите в следствие на продължитело взиране в монитор. Но дали тези очила наистина действат и какво ги отличава от обикновенните очила за копютър? От 2007 г. GUNNAR Optics специални защитни очила за компютър, които филтрират вредните лъчения в много висока степен. От GUNNAR твърдят, че очилата им не само предпадзват отчите, но подобряват контрастта и намаляват стреса в очите. Човешкото око не е създадено да се справя с изкуствената светлина и за това са необходими специални средства за защита на очите.

Защо да изберете геймърски очила с цветни стъкла от GUNNAR Optics

Оптичната технология на GUNNAR е съсредоточена в четири основни фактора: дизайн, матириали, цветен нюанс и покритие.

Дизайнът на очилата GUNNAR ограничават въздушните потоци, които преминават между очите и стъклата, увеличават влажността на очите и ограничава раздразнението, повишава фокуса на окото, както и избистря детайлите.

Материалите от които се изработват геймърските очила не позволява изкривявания на рамката, осигуряват максимална чистота на видимото пространтсво и са изключително леки и издръжливи.

Благодарение на цветното покритие на стъклата, геймърските очила GUNNAR филтрират във вискоа степен синята светлина, блокират ултра виолетовите лъчи, подобряват контраста и предпазват очите.

Покритието намалява проблясъците, отразява светлината и намалява значително стреса в очите.

Защитни очила за компютър GUNNAR

Геймърските очила GUNNAR са незаменими, когато работите в офис среда, особенно когато в стаята няма достъп до естествена светлина или се използа климатична система, за да доставя въздух. В такива помещения се проявяват най-силно симптомите на раздразненото око, сухота и чувство на парене. Умората в очите води силно главоболие, както и до някои неприятни заболявания на очите, а всичко това може да ви извади от работа за дълго време или да влоши чувствително качеството ви на живот.

Очилата на GUNNAR не само ще ви помогнат със стреса в очите придобит от ежедневното използване на компютър, а щи направят така, че в края на работният ден да се чувствате сякаш не сте сядали пред компютър. Най-силно действие на очилата ще усетят хората, които са постоянно пред екрана или имат намалено зрение.Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта