харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Hama uRage Low Sense геймърски пад за мишка - Главен изглед


Hama uRage Low Sense геймърски пад за мишка

19.20 BGN
2.5
Hama Urage
HAMA-62893
  • Геймърски пад за сканиращи движения на геймърски мишки;
  • Специално разработен за low-sense играчи;
  • Специално гумирано дъно, което предпазва от плъзгане;
  • Съвместим с всички стандартни мишки.МаркаHama
Размер300 x 250 мм
Дебелина3.5 мм
ТипГеймърски
ПовърхностТекстил
ЦвятЧерен
Гаранция24 месеца

Hama uRage

Hama uRage Low Sense геймърски пад за мишка

Важно допълнение към гейминг екипировката!

Оптичните мишки са известни с това, че не работят добре върху отразяващи повърхности на бюро, като стъкло или полирано дърво. Също така, както и другите видове мишки, по работната повърхност остават следи от триене и надрасквания. За това Ви е необходима качествена подложка за мишка, която не само да предотврати ефектът на "скачане", който е характерен за съвременните оптични мишки, но и да Ви осигури по-голямо удобство и маневреност като цяло.

Game on!

Този uRage геймърски пад притежава повърхност с тънко покритие от поливинилхлорид, което намалява до минимум образуването на триене, при движение на мишката. Покритието позволява да плъзгате мишката плавно по подложката и изпълнявате движенията точно и прецизно. Контролирането на мишката и компютъра никога не е било толкова лесно.

Падът е специално проектиран за геймърски мишки и привържениците на ниско-сетивнтите движения, но падът е подходящ и за стандартни мишки с лазенер или оптичен сензор. Гумираното анти-приплъзгващо дъно позволява на мишката да се плъзга свободно без това да води до приплъзгване на пада. Няма повече да изпитвате чувството, когато падът Ви се измества все по-близо до ръба бюрото след всяко по-рязко движение и влачене на ръката по пада. След като сте приключили с играта можете да приберете пада в чекмеджете или в чантата на преносимия Ви компютър, защото уникалният тънък дизайн позволява лека и гъвкава преносимост на продукта.

Готови ли сте да плъзгате с uRage Low Sense?  

 

 

 


Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта