харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Roccat Hiro геймърски пад за мишка - Главен изглед


Roccat Hiro геймърски пад за мишка

79.00 BGN
2.5
Roccat
ROC-PAD-13-411

3D надмощие!

Търсите ли геймърски пад, който е винаги готов за бой? Тогава не търсете повече. Предлагаме Ви върховно ускорение и подсилена точност. С някои от най-напредналите материали изполвани някога за създаването на геймърски пад, Hiro Supermacy 3D пад е оръжието което винаги сте търсили.
МаркаRoccat
Размер350 х 250 мм
Дебелина2.5 мм
ТипГеймърски
ПовърхностТвърд
ЦвятЧерен
Гаранция24 месеца

Roccat

Roccat Hiro геймърски пад за мишка

Тотална скорост и контрол

Hiro  се отличава с уникална, вулканизирана, силиконова повърхност с оптимизирани размери от 350 х 250 х 2.50 мм. Със сложна 3D структура, която осигурява максимална скорост и контрол при плъзгане в Х и Y ос-ите, Хиро Ви осигурява максимална способност да командвате по време на всеки сблъсък. Благодарение на своята гумирана основа за анти приплъзване, предлагаща стабилност като на скала, няма да се налага да се справят с неточни команди породени от губене на контакт с повърхността.

Ръбове, които не се разнищват

За разлика от повечето подложки за мишки, ръбове на Хиро са гладки и заоблени - качество което можете да усетите. Благодарение на градивните материали, които свързват горната и долната част на пада,  ръбове на Хиро няма да се разнищват - издръжливост и за най-дългата битка, без значение колко агресивно играете. Безкрайните игрални сесии няма да повлияят на Хиро.


Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта