харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Roccat Kanga геймърски пад за мишка - Главен изглед


Roccat Kanga геймърски пад за мишка

19.99 BGN
2.5
Roccat
ROC-PAD-13-010

Насладете се на най-голямия съюзник на любимата Ви мишка, с wear-tested  геймърски пад Kanga, който е специално проектиран от ROCCAT и тестван техните експерти с над 80 геймърски мишки. Изживейте комфортът от розмерите и допира геймърския пад, който има специална материя създадена за удоволствие. Насладете се на повишения плъзгащ контрол съчетан с  прецизен х-у баланс и прецизно движение и контрол на мишката, осигурени чрез висококачествената фибърна повърхност на подложката. Гумираната основа осигурява на геймърите да изпитат изключителна сигурност, при свободен геймплей. Новият Kanga пад е задължителното комбо за вашата геймърска мишка.

Марка Roccat Kanga геймърски пад
Размер320 x 270 мм
Дебелина3 мм
ТипГеймърски
ПовърхностТекстил
ЦвятЧерен
Гаранция24 месеца

Roccat

Roccat Kanga геймърски пад за мишка

Тестван за издръжливост

Висококачественият плат на Kanga е проектиран и тестван от експертния екип на ROCCAT и издръжливостта му е тествана с над 80 геймърски мишки. Падът Kanga е проектиран с комплимент към вашата геймърска мишка и повишава в пъти нейната ефективност, което е най-важното.

Носи се по течението

Насладете се на повишения плъзгащ контрол съчетан с  прецизен х-у баланс и прецизно движение и контрол на мишката, осигурени чрез висококачествената фибърна повърхност на подложката.  Повърхността на Kanga осигурява прецизност при плъзгане на мишката и гарантира работата и без пропуски и забавяния.

Няма приплъзване

Гумираната основа на подложката гарантира, че захватът към повърхностат е стабилен и няма да се изплъзне. Никога повече няма да се тревожите за сигурността на мишката Ви по време на дължи игрови сесии.

Комфортни размери

Падът е създаден, за да изпитате изключителн комфорт както от допира с повърхността, така и от добре подбраните му размери. Kanga разполага с голяма площ върху която да плъзгате мишката, а покритието гарантира прецизна работа без случайна загуба на контакт.


Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта