харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Roccat Siru Cryptic Blue геймърски пад за мишка - Главен изглед


Roccat Siru Cryptic Blue геймърски пад за мишка

29.00 BGN
2.5
Roccat
ROC-PAD-13-071

Високотехнологичен геймърски пад

За геймърите които искат възможно най-голямото усещане от повърхността на бюрото, докато все още настояват за върховното гейминг усещане от своя пад. За тях има само едно решение... Siru. Подложката е еднослойна и е само 1 мм дебела, което позволява светкавични AIM корекции на мишената.
МаркаRoccat
Размер340 х 250 мм
Дебелина1 мм
ТипГеймърски
ПовърхностТвърд
ЦвятСин
Гаранция24 месеца

Roccat

Roccat Siru Cryptic Blue геймърски пад за мишка

Тънък като бръснач за максимално усещане

С неговите 340 х 250 х 0,45 мм,  Siru е наистина тънък като бръснач. Ползата от толкова тънък пад е че мишката е върху същото ниво като вашия работен плот и сте снабдени с директна обратна връзка от него. Това означава изключително вярно и точно проследяване, както и способността да се правят бързи и точни корекции на курсора - перфектно, когато целта е името на играта.

Оптимизирана гейминг повърхност за плъзгане и контрол

Специално разработената Siru повърхност е създаден за скорост. Тя позволява да плъзгате мишката върху него без да срещате съпротива така, че можете да следите врага си точно и с лекота. Във връзка с по-добрата технология за плъзгане на Sirius, иновативната повърхност има ултра-прецизен контрол и предотвратява изпускането на целта. Предлага се в Cryptic Blue и Pitch Black, повърхността  е толкова стилна, колкото и смъртоносна. и на края да не забравя ме, че падът е тестван с над 80 геймърски мишки.


Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта