харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Roccat Taito Mid-Size 5mm геймърски пад за мишка - Главен изглед


Roccat Taito Mid-Size 5mm геймърски пад за мишка

49.00 BGN
2.5
Roccat
ROC-PAD-13-060

Блестящо черен текстилен пад за мишка!

С повечето текстилни падове за мишка често ни се налага да жертваме бързина и контрол. Не и с Taito. Той предлага уникална термично обработена текстилна повърхност, която балансира перфектно бързото плъзгане и прецизността необходима на всеки геймър.
МаркаRoccat Taito Mid-Size 5mm
Размер400 x 320 мм
Дебелина5 мм
ТипГеймърски
ПовърхностТекстил
ЦвятЧерен
Гаранция24 месеца

Roccat

Roccat Taito Mid-Size 5mm геймърски пад за мишка

Подсилена текстилна повърхност

Обикновенната текстилна подложка за мишка е изработена от нискокачествени влакна, в резултат на което се създава хаотично движение на мишката, което може да бъде по-бързо по оста Y, отколкото е по оста X или обратно. При Taito е различно. Той е изработен само с висококачествени текстура с топлинно обработена Nano Matrix структура, осигуряваща копринено гладка повърхност. Падът предглага високоскоростно плъзгане и забележителен контрол. Независимо дали врагът е до, зад, над или под вас, Taito няма да Ви разочарова, когато тръгнете за убийството.

Оптимизирани сцепление и размер

Без значение какъв стил целите - ниска или висока чувствителност - има Taito за вас. Taito King-Size оглавява серията с щедра 455 mm х 370 mm площ. Следващ в редицата е средно голям Taito с размер на 400 mm х 320 милиметра. Накрая 265 мм х 210 мм Taito Mini допълва серията. Всеки пад се предлага с дебелина 3 мм и 5 мм, за геймъри, които предпочитат по-малко или повече от пряк допир с повърхността под подложката. Всеки Taito разполага гумено покритие на долната част, което означава, че няма да се притеснявате от изместване не пада, когато влизате в разгара на битката.


Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта