харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

SteelSeries Siberia 650 White геймърски слушалки - Главен изглед


SteelSeries Siberia 650 White геймърски слушалки

366.00 BGN
2.5
SteelSeries
STEEL-HEAD-51192

НЕНАДМИНАТ ЗВУК И КОМФОРТ БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

Siberia 650 USB геймърски слушалки включва персонализируема RGB илюминация с 16.8 милиона цвята. Те доставят най-добрият за категорията си звук и комфорт за продължителни геймърски часове на вашето PC и Mac.
МаркаSteelSeries Siberia 650 White (бели)
Честотен обхват16Hz - 28kHz
Свързване2 x 3.5 мм или USB
Дължина на кабела1.2 метра
ЦвятБял
МикрофонДа
Размер на говорителите50мм
Конектори4 pin 3.5мм жак с включен адаптер за РС или USB
ДругиСъвместими с: PC/MAC/PS4
Гаранция24 месеца

SteelSeries

SteelSeries Siberia 650 White геймърски слушалки

ПРЕВЪЗХОЖДАЩ ЗВУК

Siberia 650 включват превъзхождащ звук, невероятен комфорт и последна мода дизайн, което ги прави ултималните гейминг слушалки. Почувствайте елитния гейминг с най-добрите компоненти, материали, и дизайн.

ЕКСТРЕМЕН КОМФОРТ

We cranked the comfort up to 11. Суспензиращата рамка и ушните чашки от мемори пяна са силно подобрени, правейки Siberia 650 едни от нашите най-удобни слушалки.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

Използвайте SteelSeries Engine 3, за да постигнете абсолютно персонализиране на вашето аудио и илюминация. Можете да приглушите звука с бутоните на ушните чашки, като разполагате с бутони за микрофона и за нагаждане на звука.

ПОТОПЕТЕ СЕ В ИГРАТА

Dolby® Technology

Siberia 650 притежава силата на две различни Dolby технологии, Dolby ProLogic IIx и Dolby Headphone за дълбоко изживяване и невероятно богат съраунд звук.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО АУДИО

Използвайте Steel Series Engine 3, за да настройвате 10-band equalizer, да избирате измежду различните задания  и да управлявате микрофона и Dolby опциите на PC и Mac®.

ИЗОЛАЦИЯ ПРОТИВ ВЪНШНИ ШУМОВЕ

Ушните чашки, които изолират страничните шумове на Siberia 650  ви помагат за по-лесното концентриране върху гейминг звука.

ПОДОБРЕН МИКРОФОН

Микрофонът на Siberia 650, който лесно се прибира и насочва, засича и най-малките характеристики на гласа ви с невероятна чистота. Микрофонът включва червен LED, така че винаги да знаете кога сте заглушен.

ПОДОБРЕН КОМФОРТ, ТАКА ЧЕ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ С ГЕЙМЪРСКОТО ИЗЖИВЯВАНЕ

УШНИ ЧАШКИ ОТ МЕМОРИ ПЯНА

Всяка ушна чашка е направена от мека, дишаща повърхност и запълнена с плътна мемори пяна. Вътрешните отвори са по-големи, за да паснат на всеки.

ПОДОБРЕНА СИСТЕМА НА ОКАЧВАНЕ

Емблематичната Siberia рамка за окачване се завръща, придавайки на Siberia 650 лесно, релаксирано пригаждане. Тя е лека, издръжлива, и включва щедро напълнени чашки за невероятен комфорт.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙ ВСИЧКО

16.8 Милиона Цвята

Придайте ваша уникална визия на Siberia 650, като избирате измежду 16.8 милиона цвята, показващи се чрез LED светлините, които се намират около ушните чашки. AudioTrigger, ColorShift, Steady и Breathing са само малка част от RGB цветовите ефекти.

SteelSeries Engine 3

Напредналият SteelSeries Engine 3 софтуер е мястото, където се случва цялата магия. Лесен е за използване и идва с опции като 10-band equalizer, заглушаване на шума, фийдбек от микрофона и много други неща.

Звукова карта

Подобрете вашите звукови опции и опциите за персонализиране с включената USB SteelSeries звукова карта, която отключва мощните Dolby технологии, заглушава шума от микрофона, променя настройките на илюминация и още.

Ключови характеристики:

Слушалки:

  • 50 мм неодимови говорители;
  • USB звукова карта за 7.1 съраунд;
  • Честота 16 - 28 000 HZ;
  • Чувствителност 120 db.

Микрофон:

  • Честота 100 - 10 000 HZ;
  • Подвижен микрофон;
  • Чувствителност -44 db;
  • Съпротивление 2.2 ohm.

 

 


Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта