харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Need For Speed | PC - Главен изглед


Need For Speed | PC

29.95 BGN
2.5
6FFE2D1D

Готов ли си да завладееш улиците? Седни зад волана на емблематични коли и ги карай из Вентура Бей. Изживей мечтата си – сглоби желаната кола, издухай всички останали на пътя и се превърни в ултимативната състезателна икона.
ЖанрОтворен свят
Игрова платформаPC
PEGI рейтинг12+
Година на издаване2016

Готов ли си да завладееш улиците? Седни зад волана на емблематични коли и ги карай из Вентура Бей. Изживей мечтата си – сглоби желаната кола, издухай всички останали на пътя и се превърни в ултимативната състезателна икона.

Need For Speed се завръща с ново поколение графика, безбройни възможности за персонализация, реалистичен отворен свят и изцяло нова история.

 • 5 основни показателя, които определят твоята игра – SpeedStyleBuildCrewOutlaw.
  • Speed – каква е максималната скорост, която можеш да развиеш? Скоростта е тясната връзка между пилота и колата, която се създава, когато караш бясно. Тръпката идва с адреналина и самоконтрола – да не вдигнеш крака от газта дори за секунда; умението да вземеш завоя с максимална скорост, да си уверен, че колата няма да те подведе и двамата, заедно ще успеете.
  • Style – стилът си личи от карането – в състояние ли си да вземеш завоя странично, преценявайки с точност пространството?! За някои най – важното е чувството за свобода в кратките няколко секунди, в които гумите се отлепят от земята, а за други най – важен е стилът!

  • Build – усъвършенстването на колата визуално и механично е безкраен процес. Не прави компромиси с външния вид, винаги търси перфектното представяне! Need For Speed ти предлага да моделираш колата си по твое усмотрение, комбинирайки суетата с ефективност.

  • Crew – никога не карай сам по улиците. Твоят екип е твоята упора. Създай ред в хаоса.

  • Outlaw – премини от другата страна на реда и избягай от ченгетата. Винаги играй с вдигнати залози, живей на ръба на острието и запази тръпката от преследването.

 • Ventura Bay – всеки инч от Вентура Бей е твой и можеш да го покориш. Светът е двойно по – голям от този в NFS Rivals. От улиците в центъра на града до просторните магистрали и долини – обещаваме истинска наслада от карането. 

 • Коли и персонализация – смени частите под капака, сложи нови джанти, боядисай я в любимия цвят – и ако още не си доволен, може да помислиш за нови огледала, ауспух или подобрения на двигателя. Ще бъде по твоят начин. 

 • Желанията на феновете са реалност – вслушал се в комюнитито на играта, Need For Speed идва не само с подобрена графика, но и с подобрен геймплей. С внимание към детайла, ще откриеш всички малки тънкости, които са липсвали преди.


Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта