харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Начини на плащане

Калиста БГ


Ползвателят може да заплати цената на поръчана от онлайн магазина Callista.bg стока, като използва по свой избор един от следните начини:

  1. Наложен платеж
  2. Плащане с банкова карта
  3. Банков превод като в описание се посочва номера на поръчката през Callista.bg

*Callista.bg си запазва правото да поиска авансово заплащане на поръчаната стока по банков път, като за това клиентът получавa имейл с посочени банкови сметки и поръчката започва изпълнение едва след получване на капаро или цялата сума.

Независимо от избрания способ, всички плащания се извършват само в български лева. С приемането на настоящите Общи условия, Ползвателят дава своето изрично и безусловно съгласие, с изключение при плащане с наложен платеж, във всички останали случаи да плаща на Доставчика, авансово, в пълен размер, продажната цена на всяка поръчана от онлайн магазина Callista.bg стока. В случай на плащане чрез наложен платеж, при доставката Ползвателят получава от куриера фактура/касова бележка , в която е посочена дължимата продажна цена. Ползвателят предава на куриера сума равна на посочената във фактурата/касовата бележка, което се отбелязва в Приемо-предавателния протокол (удостоверяващ предаването на стоката от куриера на Ползвателя), който служи за разписка. С подписването на Приемо-предавателния протокол Ползвателят овластява куриера да предаде от негово име и за негова сметка на Доставчика сумата представляваща продажната цена на доставената стока.
Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта