харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

 Търсене  +359 889 19 11 66

Начини на плащане

Калиста БГ


Ползвателят може да заплати цената на поръчана от онлайн магазина Callista.bg стока, като използва по свой избор един от следните начини:

  1. Наложен платеж
  2. Плащане с банкова карта
  3. Банков превод като в описание се посочва номера на поръчката през Callista.bg

*Callista.bg си запазва правото да поиска авансово заплащане на поръчаната стока по банков път, като за това клиентът получавa имейл с посочени банкови сметки и поръчката започва изпълнение едва след получване на капаро или цялата сума.

Независимо от избрания способ, всички плащания се извършват само в български лева. С приемането на настоящите Общи условия, Ползвателят дава своето изрично и безусловно съгласие, с изключение при плащане с наложен платеж, във всички останали случаи да плаща на Доставчика, авансово, в пълен размер, продажната цена на всяка поръчана от онлайн магазина Callista.bg стока. В случай на плащане чрез наложен платеж, при доставката Ползвателят получава от куриера фактура/касова бележка , в която е посочена дължимата продажна цена. Ползвателят предава на куриера сума равна на посочената във фактурата/касовата бележка, което се отбелязва в Приемо-предавателния протокол (удостоверяващ предаването на стоката от куриера на Ползвателя), който служи за разписка. С подписването на Приемо-предавателния протокол Ползвателят овластява куриера да предаде от негово име и за негова сметка на Доставчика сумата представляваща продажната цена на доставената стока.
Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта