харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

StarCraft II: Legacy of the Void - Главен изглед


StarCraft II: Legacy of the Void

59.95 BGN
2.5
110011

Последната глава от епичната битка между терани, протоси и зерги, най - накрая е написана. Още преди Великата Война, протосите са били системно изтребвани, а расата им пред прага на измирането. Един по един, те са избивани, а цивилизацията им е щяла да бъде заличена, ако един лидер не направил невъзможното, за да ги спаси. Сега различните протоски фракции се съюзяват за една последна битка срещу Amon.
ЖанрСтратегии
Игрова платформаPC
PEGI рейтинг16+
Година на издаване2015

Последната глава от епичната битка между терани, протоси и зерги, най - накрая е написана. Още преди Великата Война, протосите са били системно изтребвани, а расата им пред прага на измирането. Един по един, те са избивани, а цивилизацията им е щяла да бъде заличена, ако един лидер не направил невъзможното, за да ги спаси. Сега различните протоски фракции се съюзяват за една последна битка срещу Amon.

В последната епична част на StarCraft II, ще влезеш в ролята на йерарх Artanis – лидер на могъщите протоси, чийто роден дом, Aiur, е паднал под натиска на безмилостния зергски Swarm. Дойде времето за разплата. След дълго подготвяне, мощна флота от бойни кораби, известни под наименованието Златната Армада (Golden Armada) е готова да се сражава за възвръщането на родния свят. 
Ала древно зло е надвиснало на цялата галактика, опитвайки се да обърне играта на съдбата в своя полза. Само ти си способен да обединиш протосите и да предотвратиш настъпващия мрак, преди да е погълнал и последната искрица живот.

 • Artanis – След края на Първата Война, Aiur е покорен от зергите. Протосите са изправени на ръба на забравата, рискувайки цялата им раса да бъде заличена. Тогава се намесва Artanis, млад executor, който предотвратява настъпващата кървава гражданска война и повежда двете фракции Khali и Nerazim през хаоса на Brood War. Сега, разполагайки със Златната Армада, той възнамерява да си възвърне Aiur и да подготви хората си за последното сражение с древното зло.
 • Rohana – Ролята на Пазителят е да съхранява и помни наследството на най – великите протоси, живели някога. Rohana е една от тримата Пазители, които съхраняват в съзнанието си почти всички спомени от древната протоска цивилизация на Първородните. Тя е свидетел на всяка битка, всяка война и всяка загуба. Доброволно, Rohana изпада в стазис, за да съхрани великото знание за времето, в което ще е нужно.
 • Zeratul – този, който е виждал края, този, който е виждал как тъмнината се разпростира над цялата галактика, за да за заличи всякакъв живот. През последните години, Zeratul е изцяло погълнат от древните предсказания, надявайки се да попречи на плановете на Amon. Времето му изтича. На него се е паднала нелеката задача да предупреди протосите за надвисналата опасност.
 • Karax – най – опитният инженер сред цялата фракция Khalai, за когото подобряването на оръжията и брони е просто забавление. Той ще изиграе важна роля във войната срещу Amon.
 • Vorazun – Винаги е съществувало напрежение сред редиците на протосите. Vorazun често влиза в противоречие с Artanis, но по- важното е, че тя е абсолютно отдаден войн, който никога няма да предаде позициите си, особено, когато става дума за добруването на народа й.
 • Kerrigan – някога тя действаше в сенките. Сега, целият сектор Koprulu трепери при споменаването на името й. Queen of Blades беше ужасът на човечеството, кошмарът, който с години преследваше богати и бедни, цивилни и военни, обитателите както на най- крайните, така и на централните планети. 
 • Jim Raynor – войн, терорист, престъпник, пазител на закона – толкова много наименования за една личност. Преживял тиранията на Теранската Конфедерация, противопоставил се на бруталната диктатура на Arcturus Mengsk, някак си измъкнал се от лапите на зергите и дори сключил съюз с потайните протоси, той е верен приятел, ужасяващ враг и достатъчно умен, за да се изправи срещу най - опасните същества в галактиката. Не е зле за фермерско момче от забравена планета. 
 • Spear of Adun – В славните дни на протоската цивилизация, Конклавът построил великолепни самоподдържащи се кораби, които да подпомогнат протосите в най – мрачните моменти. Spear of Adun е корабът на Йерарх Artanis в битката срещу Amon. 
 • Нови единици в режима multiplayer:
  • Protoss – Adept, Disruptor.
  • Terran – Cyclone.
  • Zerg – Ravager, Lurker
 • Automated Tournaments – всекидневно съревнование. Докажи, че си по- добрият срещу опоненти от цял свят в предизвикателство, което протича веднъж на ден в определено време. Могат да участват играчи с различни нива и умения. Запиши се, оцелей и се изправи срещу най - добрите.
 • Archon Mode – Двама играчи в една база. Две глави мислят по – добре от една: ти и твоят съюзник си поделяте контрола над базата, за да победите два противника в режима multiplayer. Също както известната протоска единица – слейте се заедно, за да станете една по – голяма и унифицирана сила. “We BURN!”.
 • Allied Commanders – кооперативен режим с поставени цели. Включи се в битката заедно с приятел, избери силен командир от любимата ти раса. Учавствай в различни, динамични сценарий. Твоята избраник ще трупа опит и нива, за да отключи нови умения, единици и различни опции за подобряване на армията. Сцената на войната те очаква, командире!

Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта