харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Alienware TactX геймърска клавиатура - Главен изглед


Alienware TactX геймърска клавиатура

279.00 BGN
2.5
Alienware
580-ABLN-14

Alienware TactX идва при вас в класически черен цвят, който лесно се съчетава с повечето геймърска електроника. Клавиатурата с главно К направена за сериозните геймъри!
МаркаAlienware Keyboard : US Euro (QWERTY)
ПодсветкаДа
БутониПрограмируеми, 6 клавиша за бърз достъп
ИнтерфейсUSB
Време за реакция1 ms
Дължина на кабела2 m
ЕкстриТехнология на свързване - Wired
Гаранция24 месеца

Wonderful Alienware Wallpaper

Alienware TactX геймърска клавиатура

Клавиатурата Alienware TactX се идва при вас в класически черен цвят, който лесно се смесва с повечето геймърска електроника. Клавиатурата е направена за наистина сериозни геймъри! Тя притежава характеристики, които носят изключителна сила под пръстите ви и идва с 6 напълно програмируеми бутона. Има anti-ghosting с възможност до 18 бутона и това ще ви позволи да се наслаждавате на играта. TacX предлага две AlienFX нагаждащи се цветови зони и 20 цвятова палитра. Също така разполагате с мулти медия бутони и разкачаща се поставка за китките, което ще ви позволи да се нагодите перфектно към играта. Клавиатурата има много стабилна конструкция и програмируеми бутони. Със сигурност издържа повече от другите клавиатури в този ценови клас и е гарантирано, че ще издържи и на най-тежките натоварвания. Клавиатурата има и специална WSDA anti-ghosting технология и ви позволява да превключвате през различни гейминг модове безпрепятствено.

Добрата клавиатура е често срещана нужда, но е и често подценяван гейминг елемент. Клавиатурата TactX на Alienware разполага с програмируеми бутони на които да запишете вашите макрота и така да повишите геймърските си възможности многократно. Тази клавиатура със сигурност ще направи разликата между вас и всички останали. Още повече разполагате с 6 бутона за запис, които могат да се запишат в 3 различни гейминг профила и така получавате 18 записани макрота. Можете да ги програмирате така, че да изпълняват една функция няколко пъти, да превключвате на различни режими или да стартирате някаква апликация. Също така разполагате с гейменг мод, който позволява да заключите windows бутона и така няма да излезете от игра случайно. 

Ключови характеристики:

  • 6 напълно програмируеми бутони;
  • 3 персонални профила;
  • Anti-ghosting;
  • Бързи мулти медия бутони;
  • Разкачаща се поставка за китките;
  • Две невероятни AlienFX цветови зони.

 

 


Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта