харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Запознай се с хората зад CALLISTA


img_7211820624_be90cc2156

След като Callista вече е тук и селектира за теб най-доброто от гейминг пазара, сега е време да се запознаеш с нас – хората, които стоят зад една своя сбъдната мечта.

Тя се зароди още в годините, когато най-близкият компютър с инсталиран Half-Life или StarCraft беше в кварталната зала, а да хванем ред за него беше истински лукс. По-късно дойде и най-вълнуващото събитие от живота на всеки геймър, когато се сдобихме със собствени PC-та. Минахме през периода, в който игрите ни зареждаха по 5 минути и дадохме своя принос в унищожаването на серия от мишки и клавиатури. С годините обаче, нашето хоби се трансформира в една по-голяма идея - да изградим общност, обединяваща хора, които са наясно с всичко необходимо за едно перфектно гейминг изживяване. Така се роди Callista.

Може би много хора ще се изненадат, но нашият управител е... жена. Боряна Петришка е перфектният лидер и стои зад организацията в екипа ни. Натрупала е сериозен опит в международни изложения като Mobile World Congress и Ice Totally Gaming и е винаги в крак с най-новите тенденции в сферата на технологиите. Освен истински професионалист, Боряна е и запален геймър – любимата ѝ игра e класиката Tomb Raider, а в момента е на вълна World of Warcraft и League of Legends.

Когато имаме нужда от точната гейминг периферия, без колебание се обръщаме към Георги Георгиев – човек, който е имал повече допир до периферия, отколкото до футболна топка. Георги се е занимавал дълго време с продажби и човешки ресурси, а голямата му страст са шутърите. Спомняме си го обаче и да размазва на танкове, залепен пред Terminator-а. Подвизава се под nickname Leader и е геймър откакто се помни.

Красимир Богданов пък се заема със задачата да се грижи за осигуряването на най-добрите гейминг джаджи за Callista. Професионалният му background е на скучен финансист, но в геймърската реалност е SilentGhost. Изиграл е почти всичко, което е излизало на пазара от далечната 1995 година досега, но най-голямата му любов си остава Lineage II.

Тъй като за нас е изключително важно всички поръчки да се доставят максимално бързо и точно, в екипа си имаме и истинска логистична машина. Това е Борислав Георгиев, който има опит в гейминг съпорта и доставките. Боби е и голям фен на шутъри като Half-Life, Quake и Unreal Tournament, а за уменията му на Counter-Strike се носят легенди.

Както може би за теб, така и за нас игрите са нещо повече от хоби - начин на живот. Или по-скоро безкраен брой животи. И тъй като ние самите сме геймъри, знаем много добре как да ви предложим професионализъм, качество без компромис и пълен съпорт. Callista e тук, за да поведе битката и да създаде едно истинско и обединено гейминг общество.

Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта