харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Let’s Play Spring 2016 през погледа на Callista


На 20-ти и 21-ви февруари в Joy Station се проведе Let’s Play Spring 2016 – третото издание на един от най-мащабните гейминг турнири в България.  Както се досещате, ние от Callista нямаше как да пропуснем това събитие.

Въпреки студа и дъжда в събота, хората се бяха наредили на опашка пред Joy Station два часа преди началото. На входа ни очакваха познати лица от екипа на организаторите и още когато ни сложиха гривните за достъп, веднага почувствахме, че сме на голямо събитие. А в момента, в който влязохме в залата и видяхме всички хора, играещи в свободната зона и тези, очакващи първия финал на CS:GO, настроението ни се приповдигна още повече и усмивките изгряха на лицата ни.

img_6576009117_2ddc7d9e73

Ние обаче не отидохме на турнира само като зрители, а бяхме там за кръв и я получихме. С подкрепата на Callista, нашите приятели от Home Dominant спечелиха една истинска война и се класираха на първо място в турнира по CS:GO. Няма да крием, че идеята ни за отбора е повече от амбициозна и момчетата заслужават специална подкрепа. В момента пък, Home Dominant вече се подготвят за поредния турнир, а в редиците им има ново, но вече познато попълнение.

img_1245528118_5d5005581f

Въпреки победата на нашите момчета, не можем да не отдадем заслуженото и на другите отбори, които направиха всичко възможно Краси Богданов да получи сърдечен удар. Отборите на Bpro Gaming и Blitzkrieg се представиха повече от добре и не се съмняваме, че ги чака светло бъдеще. И четирите отбора, класирани на турнира, показаха страхотна игра, а публиката остана доволна.

За турнира по League of Legends обаче, може да се каже, че нямаше добър баланс между отборите и срещите не бяха това, което очаквахме. Поздравления заслужава отбора на Gplay, който игра с много мисъл и тактическа издържаност. А за да внесем малко интрига в LoL средите, ще споделим, че Callista работи по проект за сформиране на отбор и всички много се вълнуваме.

img_7283058955_cde6021f5b

Освен CS:GO и LoL, на турнира се играха още StarCraft2, HearthStone, Mortal Kombat и Need For Speed. Всички посетители се забавляваха, много от тях получиха награди, а огранизаторите заслужават само поздравления за перфектно проведеното събитие. Ние пък си пожелаваме Let’s Play Summer 2016!

 

Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта