харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

CS-GO СЪВЕТИ ЧАСТ II


Следи икономиката на отбора си и помни, че твоите пари са и техни

 img_3128402905_fb2d366ec9

За новите играчи все още не е очевидно колко важни са икономиите в CS. Това е  нещо което може да се постигне лесно, ако имате добра отборна комуникация. Затова ще ти представим някои основни неща, които трябва да знаеш.

В конкурентен режим е добре да купуваш Kevlar! Струва 1000$ за общо каска и бронежелетка. М4 и АК 47 пък са две оръжия по подразбиране за CT и Т съответно. И двете са мощни и икономични оръжия. Първо ще трябва да овладееш тези две оръжия и да ги закупуваш когато имаш много пари. 

Трябва да се запознаеш и с концепцията “eco rounds”. Тя има много нюанси, но важно правило е да не купуваш нищо, ако членовете на тима имат по-малко от 4000$. Ако всички членове имат повече, ще можете да се екипирате напълно, включително с оръжия, гранати и комплект за обезвреждане на бомби. Ключът се крие в комуникацията – важно е да следиш дали другите се нуждаят от пари. През еко рунда вашата основна цел е да заложите бомбата или да направите няколко бързи убийства, запасявайки се за следавщите рундове. Ако имаш достатъчно пари за допълнително оръжие, а на някой съотборник не му достигат, просто му хвърли излишното оръжие. Все пак твоите пари са парите на твоя отбор. 

Рундовете с пистолети са също много важни, но какво трябва да се купи тогава? Истината е, че това зависи от пача, но точно сега Tec-9s са доста добри оръжия, както и P250s. Ако не си напълно сигурен в целта си, винаги можеш да си купиш броня за 650$, за да удържиш на няколко изстрела. Рундът с пистолетите е важен, защото ако го спечелите най-вероятно ще спечелите следващите два до три рунда. 

Ако успеете в рунда с пистолетите, шансът противниците да играят безрисково и да направят пълно еко e голям. SMG-тата дават много приятните 600$ за всяко убийство (с изключение на P90) и са чудесни срещу опоненти, които нямат броня. Така че те могат да ви донесат повече пари и сигурни лесни убийства. Въпреки това виждам нови играчи да купуват SMG-та в рундове с много пари и то често. Въпреки, че може да извадиш късмет няколко пъти, SMG-тата се представят зле срещу бронирани противници, правейки ги по-малко предпочитани пред пушките. Може да са по–скъпи и да ви дават по-малко пари на убийство, но купете проклетите пушки. 

Ако имаш много пари и си добър със снайперите в нормална обстановка, купи си един в основните мачове. Снайперите са добър начин за заключване на територия както за CT, така и за T. Общо взето един снайпер е достатъчен, но два понякога са също приемливи.

 

Настройките и качествената периферия са ключови за успеха 

img_8148580492_f809c4ba14

Първото и най-важно нещо, което трябва да направиш, е да намалиш чувствителността на мишката и да смениш радара си, така че да ти е най-лесно да го следиш. Второ, можеш да променяш мерник опциите си колкото поискаш. Препоръчваме ти статичен класически мерник във всеки цвят, който не се съдържа във фона на картата. На последно място, не забравяй да изключиш “switch weapon on pick up”. 

Нещо много важно, което никога не трябва да подценяваш и това, което прави разлика между играчите до голяма степен, е качеството на гейминг периферията ти. 

Съветваме те да минеш набързо през различни сайтове с информация за различни настройки и да отбележиш това, което ти харесва, да изпробваш нещата и да видиш как се получават на практика.

 

Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта