харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

TIPS & TRICKS: LEAGUE OF LEGENDS


След като миналия месец ти представихме серия от CS съвети, сега идва ред на няколко изпитани трика, които ще са от полза на всеки начинаещ LoL играч и неговия отбор. Приятно четене!

 I. Колкото по-добре позиционирате отбора си в LOL мачовете, толкова по-големи са шансовете ви да спечелите всяка отборна битка.

img_7857386118_0af27583bb

Заемете позиция и играйте отборно. Когато и да започне отборната битка, пазете всичките си squishy играчи отзад и ги защитете от всички атаки с вашия танк support и jungler. За да разберете как трябва да се позиционирате си представете римски легион, където тежко бронираната пехота е на предната линия и пази с всички сили стрелците зад гърба си. ADC и Mage са обикновено играчите, които причиняват най-много щети, така че те трябва да бъдат защитени на всяка цена, докато остатъка от отбора прави всичко възможно да поема ударите от противниците.

Никога не се бийте в незащитена джунгла. Много лесно може да стане хаотична битка, ако не можете да забележите враговете в мъглата на войната. Освен да се позиционира и координира добре, вашият отбор трябва да опознае всеки храст и район в джунглата, преди да започне битката.

II. Ако успеете да убиeте 100 миньона на всеки 10 минути, тогава играта ще бъде ваша.

img_4600528499_345d4459ef

Пазете вашия Creep Score положителен. Началният етап на играта е времето, когато вие имате само една цел: farm, farm и пак farm. Ако се представите по-добре в убиването на миньони от вашия опонент, вие можете да си купите по-добри принадлежности и да ставате по-смъртоносни с всяка изминала минута. Най-добрият начин за farm е да правите завършващия удар, а това отнема време и практика. Запомнете, никой не е роден с това умение, затова започнете да практикувате колкото е възможно по-често в PVE игри.

Ако не можете да поддържате farm-a си, опитайте да last hit-вате миньони близо до вашата кула. Melee миньоните отнемат до 2 изстрела от кулата преди да поемат последния удар, докато mage миньоните трябва да се ударят веднъж от вас, след това още веднъж от кулата и последно да получат завършващ удар от вас. По-големите миньони изискват повече удари, така че не ги изпускайте от очи и бъдете готови да ги убиете.

III. Pink ward струва само 75 злато, а може да направи така, че да имате много повече ако го използвате мъдро.

img_6884065864_ec6c9a868a

Винаги разполагайте с Pink Wards. Сдобийте се поне с един преди да се възползвате от Dragon или Baron Nashor. Red Trinket e полезен, но ако противникоивият отбор има повече wards от вас, тогава има много голям шанс да измъкне златото изпод носа ви. Полагането на едно от тези сладки бебчета не само ще разкрие всички капани и други vision wards, но ще разкрие и противникови играчи, които се опитват да се промъкнат зад гърба ви.

Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта