харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

1vs1: Тодор "TeoBrigandinne" Пангев


img_7389866044_55637047e0

След кратко прекъсване възраждаме рубриката ни “1vs1”, в която ти представяме интересни хора от българския гейминг хабитат. Запознай се с Тодор Пангев (TeoBrigandinne) от отбора на Callista!

Здравей! Представи се с няколко думи на нашите читатели. С какво се занимаваш извън гейминга?

Здравейте! Казвам се Тодор Пангев, по-познат в гейминг средите като TeoBrigandinne, на 21 години, от Благоевград. В момента съм студент и стриймър. Уча английска филология в Благоевград.

Как започна твоята история с геймърството?

Запалих се по геймърството още от малък. Една от първите игри, които играех беше Silkroad. В нашия град беше доста популярна и бяхме на много високо ниво.

Имаш ли любима ретро-конзола и интересна история покрай нея?

Разбира се. Всеки от нас е играл Super Mario. Нинтендото си беше класика.

Коя е любимата ти игра? На каква вълна си в момента?

CS:GO разбира се. Играя сериозно за достигане на професионално ниво и ежедневно стриймвам на https://www.twitch.tv/teobrigandinne 

Правил ли си някакви жертви заради геймърския си лайфстайл?

Чак жертви не бих казал. Винаги има избори, които трябва да правим и да се примирим с последиците от тях, но трябва да гледаме с усмивка и само напред.

Ходил ли си на състезания? Разкажи ни нещо интересно около геймърските турнири.

Ходил съм по турнири, да. Не съм имал големи успехи, но и все още не съм намерил перфектния отбор от играчи, с който да се случи това нещо. Стремя се към съвършенство и се надявам да го достигна с отбора на Callista.

Как се запозна с хората от Callista? Какво ви свързва?

С хората от Callista се запознах съвсем случайно. Бях на кафе с братовчед ми (JackOfD1amonds), който също е стриймър. Там се запознах с момче на име Боби, което ме попита с какво се занимавам и когато му обясних, той ме представи на Краси от Callista. След известно време се присъединих към отбора. Свърза ни страстта към гейминга и мисията да направим едно силно общество в България.

Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта