харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

1vs1: Димитър "Deathsteal" Парушев


img_6929679183_704e93986e

Здравей! Представи се с няколко думи на нашите читатели.

Здравейте, казвам се Димитър "Deathsteal" Парушев, на 23 години от София, заклет геймър и нърд от класа!

Разкажи ни какво играеш и защо го играеш?

Минал съм през много игри, в момента играя CS:GO за отбора на Callista.bg. Ако трябва да бъда честен, това е единственото нещо, което ме интересува в момента и съм се отдал на 200%, за да се стигне до световната сцена.

Кажи ни как се запали по CS ?

Хммм, не мога да кажа с точност, бе преди много години, както повечето играчи, започнах от кварталната зала. Но професионално се занимавам  от близо 2 години.

Какви успехи си имал в гейминга и какво би искал да постигнеш?

Посетил съм доста онлайн и офлайн турнири и не само по CS, преди няколко години спечелихме с отбор второ място на турнир в Швеция за амтьорски отбори по Call of Duty, участвал съм в турнири по League of Legends и както и последни така и първи места сме заемали с момчетата, по абсолютно същия начин е в момента и с CS-a.

Каква е цената на това, да бъдеш про играч на CS:GO? Струва ли си?

Винаги съм бил на принципа "Има ли желание, има и начин", цената винаги си заслужава, когато се отнася за нещо, което обичаш. При всеки е различно, лично за себе си мога да кажа, че аз съм жертвал много, но всичко се е отплащало. Просто човек трябва да си прави добра равно сметка и да има добър тайм-мениджмънт, да преценява в кой момента да излезне да пие бира с приятели/съотборници и кога да гледа демота или да тренира.

Как мислиш, има ли шанс българския гейминг да се развие?

Шанс има и то доста голям. За съжаление, както всичко останало не само гейминг индустрията, в България нещата стават малко по-бавно, но смятам, че в близките няколко години нещата ще избухнат и ще се прочуем и ние по света. Играчи има много, само трябва да се забележат и да им се удари по едно рамо и хората да разберат, че е-спортовете са нещо сериозно, а не просто цъкане на копчета.

Сподели някой забавен момент от турнирно участие.

Хммм може би любимият ми момент бе, когато завършихме втори в Швеция и дори и да бяхме паднали момента "в който" свалих слушалките чух как хората скандираха името на отбора ни, бяхме се издигнали в техните очи и чувството, което изпитах в дадения момент... просто не може да се опише с думи. Точно заради това чувство всяка сутрин ставам с мисълта за играта.

Ти си част от CS:GO отбора на Callista, какво ще кажеш на момчетата, които силно искат да стигнат до сцената на ESL?

Като един от активните играчи в момента, това което мога да кажа на моите колеги е никога да не се предават. Както има  добри така  има и тежки моменти, важното е главната цел, която сме поставили и да се дерзае ! Stay awesome!

Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта