харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 геймърска клавиатура - Главен изглед


Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 геймърска клавиатура

568.00 BGN
2.5
Mad Catz
S.T.R.I.K.E. 7

Подгответе се за следващата еволюция в клавиатурната технология. Модулната система, на S.T.R.I.K.E. 7 ви позволява да поемете контрола над играта чрез създаване на клавиатурата, за най-точните си предпочитания. Не харесвам Numpad от дясната страна на клавиатурата? Това не е проблем с S.T.R.I.K.E. 7 просто отделете модула от клавиатурата и да го преместите където искате. Това е само една от многото полезни функции, които са въведени в устройството.
МаркаMad Catz S.T.R.I.K.E. 7 геймърска клавиатура
Подсветка16 милиона цвята
ИнтерфейсUSB
ЕкстриКонтролен модул с V.E.N.O.M TFT LCD сензорен екран
Гаранция24 месеца
Mad Catz logo

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 геймърска клавиатура

Използвайте едно от многото приложения на разположение на V.E.N.O.M. OLED сензорен екран за бързо стартиране на игри и приложения, проследяване на таймера Enrage на шеф в любимата ви MMO, коригира фоново осветление, или просто да си водите бележки. Както видеоигрите стават все по-сложни, вие ще искате една клавиатура, която разполага с привидно безкраен запас от бутони. The S.T.R.I.K.E. 7 включва 24 програмируеми бутона с над три режима да създаде 72 дефинирани от потребителя команди. Карта любимите си заклинания, оръжия, макроси и бърз достъп до всяка една от програмируеми бутони, за да направят игрите много по-лесни.

Контролен модул с V.E.N.O.M TFT LCD сензорен екран

Лесно можете да навигирате из многото функции на клавиатурата чрез сензорния дисплей V.E.N.O.M. Можете да програмирате сложни макроси, да си сменяте подсветката и лесно да контролирате функции в и извън играта, дори можете да организирате и контролирате TeamSpeak - всичко с натискането на няколко функции на сензорния дисплей.

Главна клавиатура

Благодарение на по-малките от стандартните копчета на обикновената клавиатура, главната клавиатура ви дава повече свобода за вашата мишка, Сменяемите WASD и стрелките придават на начина ви на игра ваш собствен стандарт, можете да избирате между обикновени бутони или бутони с гумени ръбове за по добър захват на пръстите. Пълната RGB подсветка, с 16 милиона цвята, може да се слее с обстановката около вас, което е идеално за затъмнените помещения.

Функции

Прибавени са 4 програмируеми бутона + сензорния дисплей, което прави 24 макро бутона които могат да се програмират с по 3 функции всеки - за 72 различни команди.

Нъмпад

Точно както основната част на клавиатурата нъмпадът може да се откача и закача за нея, сензорният дисплей може да се мести от него на основната част на клавиатурата, а дългите кабели ви позволяват достатъчно свобода да разположите всичко както ви е удобно.

Подложка за длан от 3 части и 2 подложки за китки

Подложката за длан може да се регулира на височина и е снабдена с ролер и екшън бутон за още повече контрол над играта. Двете подложки за китки образуват 5 пинов конектор за да свържете 2-те части на клавиатурата и сензорния дисплей за комфорт при по-удължено игрово време.


Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта