харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Roccat Isku FX White Multicolor геймърска клавиатура - Главен изглед


Roccat Isku FX White Multicolor геймърска клавиатура

219.00 BGN
2.5
Roccat
ROC-KEY-12-921

Многоцветна геймърска клавиатура

Пълно господство над игрите! Способностите са от значение, но това, което отличава топ играчите е правилната екипировка. С комбинацията от напреднала гейминг технология и приятен за окото дизайн ISKU FX White Multicolor геймърска клавиатура ви предлага най-високо качество, прецизен контрол и агресивен дизайн. Isku Multycolor ви дава "пълен пакет" !
МаркаRoccat Isku FX White Multicolor
Подсветка16.8 милиoнa цвятa с шecт нива на регулиране
БутониМасrо Lvе! - зaпиc нa мaкpo кoмбинaции + cпeциaлeн бъpз бyтoн
ИнтерфейсUSB
Време за реакция1 ms
Дължина на кабела2 м
ЕкстриBъзмoжнocт зa cъxpaнявaнe нa нaд 180 мaкpo нacтpoйки в 5 пpoфилa
Гаранция24 месеца

Roccat

 

Roccat Isku FX White Multicolor геймърска клавиатура

ДА ГИ ЗАПАЛИМ 

Благодарение на своите белезникави и UV покрити клавиши и вашият избор на подсветка с 16.8 милиона цвята и 6 нива на нагаждане на светлината, Isku FX ви гарантира, че слабата светлина никога няма да ви попречи да уцелите правилния бутон. Светлината на бутоните е оптимизирана, за да не вреди и уморява очите ви по време на продължителни игри. 

EASY-SHIFT[+] ТЕХНОЛОГИЯ

Иновативната технология EASY-SHIFT[+] на ROCCAT позволява на всеки бутон от клавиатурата да бъде програмиран с вторична функция така, че да разполагате с по-голями възможности във всяка битка. С интуитивно и лесно програмиране с възможност за прости команди или сложни макроси тази технология ви дава способността да разширите арсенала си и да реагирате точно и бързо в разгара на битката.

СЪВМЕСТИМОСТ С ROCCAT TALK

ROCCAT TALK позволява на всички ваши устройства ROCCAT да обединят сили. ROCCAT TALK технологията ви позволява да се възползвате максимално от EASY-SHIFT[+] технологията, както никога преди. Сега можете да използвате EASY-SHIFT[+] технологията, за да активирате едновременно командите и макросите, които сте направили на вашата клавиатура и мишка. С натискането на един бутон вие постигате бързо, лесно, точно и ефективно контролиране на играта. 

ВКАРАЙТЕ ПАЛЦИТЕ В ИГРА

Играете ли с всичките си пръсти? Сега можета да използвате вашите палци за нещо полезно. Инженерите и дизайнерите на ROCCAT са поставили три напълно програмируеми бутона за палците ви, които се намират под интервала. Всеки от тях се активира лесно с всеки удар на палеца.

ROCCAT DRIVER + R.A.D.

Клавиатурата идва при вас с оригинален драйвър на ROCCAT, който ще ви даде пълен достъп до всеки бутон. Създайте бързо своята армия, като използвате макроси, настройте светлината на подстветката си, програмирайте най-удобните за вас бутони и създайте до 5 профила, които се зареждат автоматично, при стартирането на любимата ви игра. Драйвърът на ROCCAT включва и R.A.D. (ROCCAT дисплей за постижения), който ви позволява да следите статистиките от използването на вашата клавиатура, като кликове в минута, най-използвани бутони и др.

 

Ключови характеристики:

  • Светеща клавиатура с 132 бутона;
  • Подсилена anti-ghosting способност;
  • 3 програмируеми бутона за палци;
  • 5 програмируеми макро бутона;
  • 20 други програмируеми бутона;
  • 5 профила със светлинна индикация;
  • 1000Hz pooling rate;
  • 1 ms време за реакция;
  • 2 м USB кабел.

Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта