харесайте страницата ни във фейсбук

КоличкаВашата количка е празна.

Roccat Ryos TKL Pro Brown суичове геймърска механична клавиатура - Главен изглед


Roccat Ryos TKL Pro Brown суичове геймърска механична клавиатура

299.00 BGN
2.5
Roccat
ROC-KEY-12-651-BN

Механична геймърска клавиатура с подсветка

Най-напредналата механична клавиатура! Със своите светлини и тонове възможности за конфигуриране, плюс вашия избор на CHERRY MX суичове в четири цвята, можете да се издигнете над всички и да поведете битката за гейминг надмощие.
МаркаRoccat Ryos TKL Pro Brown
ПодсветкаИндивидуална подсветка за всеки бутон
Бутони3 макро бутона
ИнтерфейсUSB
Време за реакция1 ms
Дължина на кабела1.8 м
Препоръчано за игривсички видове игри
ЕкстриAnti-Ghosting система за над 30 бутона и N-key rollover
Гаранция24 месеца

Roccat

 

Roccat Ryos TKL Pro Brown суичове геймърска механична клавиатура

ДОБАВИ СВЕТЛИНА КЪМ АРСЕНАЛА СИ

Използвайки светлинно захранване 2.0 TKL Pro предлага напълно приспособими бутони с подсилен светлинен ефект. Това означава, че можете да прибавята жестоки ефекти към вашите бутони, като например затихваща светлина или пък можете да се прибавите допълнително такава. Също така можете да накарате клавиатура, по време на игра да подчертава вашите HOT KYES, макрота, cool downs, системни контроли и други. Интегрирания от инженерите арсенал на в тази клавиатура ви гарантира, че границите и са само вашето въображение.

КОМПАКТНИ МЕХАНИЧНИ БУТОНИ

Ryos TKL Pro се хвали с това, че притежава почти всички най-силни черти на по-големия си брат Ryos MK Pro, като със своя компактен вариант е идеален за хардкор геймърите, които поставят функционалността над всичко. Клавиатурата е без numpad и е с tenkeyless дизайн, което означава, че има по-малко разстояние между WASD бутоните и вашата подложка, което пък е перфектно за тези които играят оптимално, когато имат по-малко разстояние между китките си. Добавената стойност на Ryos TKL Pro е, че заема по-малко пространство без да жертва функционалност.

БУТОННИ КОНФИГУРАЦИИ, ЗА ДА ЗАДОВОЛЯТ ВСЯКА ИГРА

Със своята EASY-SHIFT[+] технология, Ryos TKL Pro се превръща в напълно препрограмируема клавиатура. Технологията EASY-SHIFT[+] заедно с Fn бутона правят всеки бутон от клавиатурата ви напълно програмируем, така че да командите ви да пасват на всяка игра. Прибавете и това, че можете да запаметите до 470 макрота в паметта на клавиатурата и ще получите откачено приспособима клавиатура и екстремно бързо действащо геймърско оръжие. 

СУИЧОВЕ ЗА ВКУСА НА ВСЕКИ ГЕЙМЪР

Клавиатурата идва с четири различни цвята на сучовете: син, черен, кафяв и червен, което означава, че можете да си изберете цвета, който най-много ви допада. С издръжливите CHERRY MX KEYS суичове, които издържат до 50 милиона натискания, лазерно гравирани и  UV покрити шапки, потта и сълзите ща са ви най-малкия проблем.

ROCCAT DRIVER + R.A.D.

Клавиатурата идва при вас с оригинален драйвър на ROCCAT, който ще ви даде пълен достъп до всеки бутон. Създайте бързо своята армия, като използвате макроси, настройте светлината на подстветката си, програмирайте най-удобните за вас бутони и създайте до 5 профила, които се зареждат автоматично, при стартирането на любимата ви игра. Драйвърът на ROCCAT включва и R.A.D. (ROCCAT дисплей за постижения), който ви позволява да следите статистиките от използването на вашата клавиатура, като кликове в минута, най-използвани бутони и др.

 

Ключови характеристики:

  • Светлинно захранване 2.0 за всеки бутон на механичната геймърска клавиатура;
  • Анпеднала anti-ghosting технология с N-key roller;
  • Избор на 4 цвята на бутоните;
  • 3 програмируеми бутона за палци;
  • Още 91 програмируми бутона;
  • 1000Hz polling rate;
  • 1 ms време за реакция;
  • 1.8 м кабел с оплетка.

Коментари (0)

Няма направени коментари


Безплатна доставка
в цялата страна
100% оригинални продукти
с гарантирано качество
Гъвкави начини
на плащане
Бърза доставка
до вашата врата
14 дни срок за
връщане на продукта